Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

Studenten

Je bent aan het studeren en dan... Je komt voor een lastige keuze, de stap naar de arbeidsmarkt moet gemaakt worden. Als Talent & Career Center helpen wij jou graag bij het maken van goede (loopbaan)keuzes: Haal rendement uit jouw talent! 

In samenwerking met NEXT bieden wij workshops rondom 4 loopbaanvragen: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe bereik ik wat ik wil? Om te bereiken wat je wilt, zijn wij er als Talent & Career Center van overtuigd dat het belangrijk is om eerst goed te weten wat jouw talent is en over welke kwaliteiten je beschikt en ook om te weten wat voor soort werk(omgeving) daarbij past. Pas dan kun je gericht de arbeidsmarkt op en aan de slag met netwerken, brieven sturen en sollicitatiegesprekken voeren. Hoe beter jij weet wie jij bent en wat je te bieden hebt, des te groter de kans op succes in de laatste stap richting de arbeidsmarkt!

Kies de goede volgorde voor de workshops

Om zoveel mogelijk rendement uit de workshops te halen is dan ook het aan te raden om de workshops in de goede volgorde te volgen (van boven naar beneden). Wil je hier meer informatie of advies over? Neem dan contact met ons op via 050-311589 of mail naar info@talentcareercenter.nl 

Let op bij aanmelden
Ben je RUG-alumnus en niet langer dan een jaar geleden afgestudeerd? Klik in het aanmeldformulier bij 'doelgroep' dan op RUG studenten. Anders lukt het niet om je aan te melden.