Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

Werkervaringsplaats: Onderzoeksmedewerker / coördinator Seniorlines

Branche: Healtcare
Titel:  Onderzoeksmedewerker / coördinator Seniorlines
Vestigingsplaats: Groningen
Aantal dagen per week: 3
Duur: in eerste instatie tot 3 tot maximaal 6 maanden 
Ervaring: starter die werkervaring op wil doen!
Deadline/Reageren vóór (datum): z.s.m., maar uiterlijk 04 november 2019
Gewenste startdatum kandidaat: per direct

Let op: dit is een onbetaalde werkervaringsplaats! 

Profiel bedrijf

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en is de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 12.000 medewerkers werken samen aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid.
De werkervaringsplek zal zijn bij het onderzoek Seniorlines van het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde (UCO). De onderzoekers van het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde (UCO) en partners streven naar het beantwoorden van klinisch relevante onderzoeksvragen die leven binnen de ouderenzorg. De antwoorden op deze vragen komen vanuit fundamenteel en klinisch toegepast onderzoek dat wordt verricht door onderzoekers met een diversiteit aan achtergronden.
Het Seniorlines onderzoek is een longitudinaal onderzoek naar de toegevoegde waarde van ziekenhuisopname voor patiënten van 70 jaar en ouder. De data worden verkregen door vragenlijsten en testen af te nemen bij patiënten op de verpleegafdeling over onder andere functioneren en doelen bij ouderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis op medische en chirurgische afdelingen en een telefonische follow-up of huisbezoek na 3 maanden en 6 maanden of 1 jaar.
 

Opdrachtomschrijving
Als werkervaringskandidaat word je ingewerkt in het afnemen van de vragenlijsten en testen bij patiënten en de logistiek en de (met name administratieve) coördinatie van de dataverzameling. Op dit moment is er een onderzoekscoördinator die dit doet, maar deze stopt in 2020. De precieze invulling van die rol is na 2020 nog onzeker . De kandidaat zou die rol dan de eerste maanden van 2020 kunnen overnemen en andere onderzoeksassistenten kunnen aansturen onder begeleiding van een promovendus van Seniorlines. 

Profiel gezochte kandidaat

Wij zijn op zoek naar een kandidaat afgestudeerd op bachelor – of masterniveau in de geneeskunde, psychologie, gezondheidswetenschappen, bewegingswetenschappen of een andere relevante universitaire studie binnen de gezondheidszorg of sociale wetenschappen.

Functie eisen:

  • Ervaring met patiëntcontact of ervaring met onderzoek bij mensen, bij voorkeur ouderen is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met ouderen
  • Zowel zelfstandig kunnen werken, als samenwerken met andere onderzoek medewerkers
  • Accuraat

Geïnteresseerd? 

Ben je geïnteresseerd in deze werkervaringsplaats, stuur dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 04 november 2019 CV en motivatiebrief naar: info@talentcareercenter.nl . Bel gerust voor meer informatie over de mogelijkheden die we voor je hebben om je te begeleiden naar duurzaam betaald werk: 050-3111589. Je kunt vragen naar Fransis Bosch.

Voor de printbare versie van deze werkervaringsplaats klik hier.