Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

Vacatures en werkervaringsplaatsen

Hieronder staan de omschrijvingen van actuele vacatures en werkervaringsplaatsen (WEP), voor jou voorgestorteerd op branche en wekelijks vernieuwd.

Regelmatig afgewezen bij sollicitaties vanwege te weinig ervaring? Vergroot dan je je kansen op een baan door eerst werkervaring op te doen via een werkervaringsplaats! Wij stimuleren je in eerste instantie om zélf een WEP te vinden, welke aansluit bij jouw profiel. Bij een bedrijf dat aansluit bij jouw ambitie, talent, waarden, drijfveren etc. Wij kunnen je daarbij adviseren. Het komt ook voor dat bedrijven een WEP bij ons aanmelden. Kijk hieronder of er een mooie kans voor jou bij staat. Kenmerk van onze WEPs is dat wij je altijd begeleiding bieden richting betaald werk. Onze uitstroompercentages naar betaald werk liggen zo rond de 75%! 

Zie je zo gauw geen WEP of baan die bij jou past, maar wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je CV door te mailen naar info@talentcareercenter.nl. Wij nemen je op in onze database en benaderen je wanneer we een WEP of vacature hebben die bij jou past. Ook kom je op de mailinglijst, waardoor